Važna obavijest o obustavi prometa u centru Viškova u subotu 8.10.2022.

Zbog postavljanja završnog sloja asfalta, u subotu 8. listopada 2022. godine u vremenu od 08:30 do 15:00 sati za sav promet bit će zatvoreno kružno raskrižje u centru Viškova kod skretanja za Mladeniće. U tom periodu linije Autotroleja broj 20 i 21 prometovat će privremenim trasama i to:

Linije 20 i 21 – od Turkova redovnom trasom do kružnog toka Marinići 2 (prije Lidla) gdje se uključuje na zaobilaznicu – kružni tok Brnasi - Vozišće - Viškovo škola - Vozišće i dalje redovnom trasom. Navedeno vrijedi za polazak i povratak.

Privremena trasa linija 20 i 21 dostupna je OVDJE

Linija 11 - polasci iz Rijeke u 9:30, 11:30 i 14:30 prometovat će skraćeno do Mladenića, a na tim će polascima prometovati minibus.

Najbliža stajališta za ukrcaj/iskrcaj putnika koji gravitiraju centru Viškova na linijama 20 i 21 će biti postojeća stajališta kod OŠ „Sveti Matej“ i kod kružnog toka Marinići 2, odnosno stajalište Mladenići za liniju 11.

KD Autotrolej će na autobusna stajališta postaviti obavijesti s privremenim trasama polazaka kako bi svi korisnici javnog gradskog prijevoza bili upoznati s privremenim režimom prometovanja.

Zbog uklanjanja postojećeg asfalta i pripreme za postavljanje novog asfalta na privozima rotoru, od četvrtka 6. listopada bit će otežano prometovanje koje će biti regulirano privremenom prometnom signalizacijom dok u subotu do 15:30 neće biti moguće koristiti privoz kružnom raskrižju odnosno parkiralištu kod Erste banke i trgovine Tommy te ostalim poslovnim subjektima na toj lokaciji. Unaprijed se zahvaljujemo mještanima na razumijevanju i strpljenju.