Obavijest o zaprimanju Zahtjeva za sufinanciranje nabave radnih bilježnica za učenike osnovnih škola

Općina Viškovo 1. listopada 2021. godine počinje sa zaprimanjem zahtjeva za sufinanciranje nabave radnih bilježnica za učenike osnovnih škola. Zahtjevi će se zaprimati do 31. prosinca 2021. godine.

Zahtjev za sufinanciranje nabave radnih bilježnica za učenike osnovnih škola za školsku godinu 2021./2022.

Osnovne škole Sveti Matej, Belvedere, Ivan Zajc i Katolička osnovna škola „Josip Pavlišić“ dostavili su popis učenika upisanih u njihovu školu pa roditelji djece koji pohađaju te škole ne moraju prilagati potvrdu škole o upisu. 

Oni koji su već predavali potvrde o upisu u školsku godinu 2021/2022. za ostvarivanje nekog drugog prava ne moraju prilagati potvrde škole uz zahtjev.

Zahtjevi će se zaprimati slanjem putem pošte (na adresu Vozišće 3, 51216 Viškovo), putem sandučića postavljenog lijevo od ulaza u pisarnicu Općine Viškovo i putem e-mail adrese pisarnica@opcina-viskovo.hr.

Zbog velikog broja pristiglih zahtjeva MOLIMO DA SE ZAHTJEVI ŠALJU NA JEDAN OD OVA TRI NAČINA, te da se dostavljaju osobno u pisarnicu samo u iznimnim slučajevima. Time će se smanjiti vrijeme čekanja, ali i gužva u pisarnici budući da zbog aktualne epidemiološke situacije u pisarnicu ulazi jedna po jedna osoba radi smanjenja mogućnosti širenja zaraze koronavirusom.

NAPOMENA:  Ljubazno molimo korisnike da prije predaje zahtjeva, ako nisu sigurni, provjere da li imaju dugovanja prema Općini Viškovo na broj telefona 051/503-781, te ista podmire. Ako se utvrdi da s danom podnošenja zahtjeva postoji dug prema Općini Viškovo, zahtjev će biti odbijen.

Molimo roditelje/skrbnike da prilikom ispunjavanja zahtjeva obrate pažnju da se radi o obrascu zahtjeva za novu pedagošku godinu 2021/2022. kako naknadno ne bismo tražili ponovno ispunjavanje ispravnog obrasca zahtjeva.