Javni poziv za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske obavještava da je 25. ožujka na mrežnim stranicama Ravnateljstva civilne zaštite MUP objavljen Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju.

https://civilna-zastita.gov.hr/vijesti/vijesti/javni-poziv-za-dostavu-ponuda-vlasnika-stambene-jedinice-za-stambeno-zbrinjavanje-raseljenih-osoba-iz-ukrajine-u-pojedinacnom-smjestaju/5518

S tim u vezi donijeta je i uputa o provedbi Odluke o financiranju troškova za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju. 

Uputa o provedbi Odluke o financiranju troškova za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju

Ako imate smještaj za koji smatrate da zadovoljava uvjete iz Javnog poziva, molimo vas da ispunite obrazac “Ponuda smještaja za raseljene osobe”, koji je ujedno i zahtjev za pregled stambene jedinice. Nakon toga, obrazac pošaljite Stožeru civilne zaštite Općine Viškovo, Vozišće 3, 51216 Viškovo ili putem e-maila na pisarnica@opcina-viskovo.hr. Članovi Stožera potom će obaviti pregled nekretnine nakon čega se Potvrda o nadzoru nekretnine i obrazac šalju na odobravanje.

Obrazac je dostupan na sljedećoj poveznici: 

Obrazac - ponuda smještaja za raseljene osobe

Obrazac se može preuzeti i u uredovno radno vrijeme pisarnice Općine Viškovo.