Akcija "Ne dvoji - odvoji za Deana"

U subotu 7. rujna 2013. godine održana je humanitarna akcija „Ne dvoji – odvoji za Deana“ u organizaciji Udruge Krizni Eko Stožer Marišćina, a kojoj su se odazvali Župan Primorsko – goranske županije Zlatko Komadina, Općinska načelnica Sanja Udović, zamjenici Općinske načelnice Slobodanka Orešković, Denis Mladenić  te službenici upravnih odjela Općine Viškovo....
 

Cilj ove humanitarne akcije bio je prikupiti što više odvojenih sirovina kako bi se pomoglo našem bolesnom sumještaninu Deanu Doknić, za neophodne lijekove i terapije.
Upravo u tu svrhu, Općinska načelnica, zamjenici načelnice i službenici upravnih odjela osobno su prikupili veću količinu sirovina (papir, staklo, plastika), a posebno su doneseni rashodovani elektronički uređaji općinske uprave koji se više ne koriste.
Općina Viškovo tijekom 2013. godine već je sudjelovala u akciji pomoći za malog Deana prilikom koje je izdvojila 2.500, 00 kuna, a Primorsko – goranska županija uplatila je 2.000,00 kuna.
Tom prilikom Općinska načelnica prezentirala je i projekt „Ekologija se uči od malih nogu“ koji će Općina Viškovo tijekom 2014. godine provoditi u suradnji sa KD Čistoća d.o.o.
Više o projektu možete saznati ovdje