04.04.2018.

Konstituiran Savjet mladih Općine Viškovo

U utorak, 03. travnja 2018. godine, uz prisutstvo Općinske načelnice Sanje Udović, a na poziv predsjednice Općinskog vijeća Ksenije Žauhar održana je konstituirajuća sjednica Savjeta mladih Općine Viškovo. 
 
Jednoglasnim izborom Ivana Sušnja za predsjednika konstituiran je novi saziv Savjeta mladih Općine Viškovo.

Za zamjenicu predsjednika jednoglasno je odabrana Jasmina Mišković, a ostali članovi su Karlo Brnelić, Matea Piković, Ema Sušanj, Tea Mladenić i Luka Kovačević.
 
Savjet mladih baviti će se pitanjima od važnosti za mlade s prebivalištem na području Viškova, te unapređivanjem njihova položaja u zajednici. 
 
„Veselimo se novim idejama i uskoro očekujemo njihov Program rada, koji ćemo rado podržati.“ naglasila je načelnica Viškova Sanja Udović te izrazila  želju za novim inicijativama i aktivnostima u poboljšanju položaja mladih mještana općine Viškovo.
 
Predsjednica Općinskog vijeća Ksenija Žauhar čestitala je izabranim članovima novog saziva Savjeta mladih i zaželjela im puno uspjeha u radu na realizaciji  programskih aktivnosti s ciljem promicanja prava, potreba i interesa mladih. „Pozdravljam njihovo aktivno uključivanje u društveni život, a na dobrobit svih mladih naše općine“ istaknula je predsjednica Općinskog vijeća.